Over ons

 

Houtoven.nl is een initiatief van de PizzaAcademy (voorheen LaLotta Pizza Academy) Sinds de oprichting hebben honderden studenten pizza’s leren bakken, vaak zonder enige ervaring. Velen van hen hebben het vak bij de Pizza Academy geleerd (al dan niet met stage) en velen zijn daarna hun eigen pizzeria gestart of gaan werken als professionele pizzabakker.

De Pizza Academy verzorgt pizza opleidingen. Daarnaast ondersteunen wij pizzeria’s bij de werving van pizzabakkers, opstellen bedrijfsplannen, deegkeuze en bij innovatietrajecten. 

PizzaAcademy beschikt over diverse professionele pizzabakkers, waardoor u zeker kunt zijn van een super lekkere pizza!

 

Good in Food Pizza Academy Rome

De Pizza Academy is officieel onderdeel van de Italiaanse Pizza school Good in Food Academy (De facebook pagina vind je hier).  

 

Salvatore Germana is één van de vaste trainers

De opleidingen worden verzorgd door pizzaioli met jarenlange ervaring, veelal van Italiaanse afkomst. Enige uitzondering daarop is Marcel (Mars) Losekoot. Hij is de oprichter en sinds 2010 de enige pizza-instructeur van Nederlandse afkomst, opgeleid in Italië.  Zijn passie zit in de ontwikkeling van gezonde en lekkere pizzabodems én innovatie.  Zijn pizzabodems wonnen tijdens de Horecava “de gezondste pizza van NL” in 2015, de “lekkerste pizza” in 2016. Die gezonde bodem was ook de basis voor het winnen van Het NK pizzabakken. Voor 2010 was Mars jarenlang directeur Business Development en innovator in het bedrijfsleven. Het is zijn grote passie om pizzabakkers in Nederland naar een hoger niveau te tillen en daarmee de van oorsprong lekkere en voedzame pizza in ere te herstellen.